Hundesalong

Trenger hunden din litt stell? Alle hunder kan besøke frisøren av og til, også de ikke er typiske klipperaser eller utstillingshunder. I samarbeid med hundefrisør Ingrid Haugland tilbyr vi nå stell hos hundefrisør med yrkesutdanning fra Storbritannia. Vi bader, børster, klipper og skreddersyr stellet til dine ønsker og din hunds behov.

Stell hos oss skal være en god opplevelse for hunden, og den vil bli belønnet for rolig adferd gjennom stellet. Salongen ligger på pensjonatet, og er åpen etter avtale. Det er muligheter for å levere hunden hos hundefrisøren og hente senere, eller du kan være med inn hvis du ønsker.

Det kan også være mulig å følge med på den informasjon som Ingrid legger ut på sin facebookside.

Tjenester

Introduksjonstime

Anbefales for alle valper og hunder som ikke har vært hos hundefrisør før. Hunden blir belønnet for rolig adferd og får en gradvis tilvenning til lydene og rutinene i salongen, mens eier får informasjon og svar på spørsmål om stell. Slik legger vi grunnlag for at hunden vil trives med stell i fremtiden.

Pris: 450.-

Klipping

Klipping av hunden etter eiers eget ønske. Inkludert er også bad og børsting. 

Pris: 450 .- pr. time

Bad & børsting

Hunden får gredd ut pelsen og blir badet, tørket og fønet. Vi bruker hundesjampoer med naturlige ingredienser tilpasset pelsen til hunden din. Inkluderer kloklipp og ørerens. Ønskes ikke kloklipp koster tjenesten 150 kr mindre.

Pris: 450.- pr. time

Kloklipp

For lange klør er et potensielt helseproblem for hunden som kan føre til at sener og beinstrukturen i foten svekkes. Vi klipper klørne for deg, så du ikke trenger å stresse med det hjemme.

Pris: 200.- 

Ørerens og napping

Sunne hundeører skal lukte godt og være rene. Vi sjekker hvordan det står til med hundens ører og renser dem med en mild ørerens. Noen hunderraser, f.eks. bishon frisé og puddel, har pels som vokser inne i øret. Dette må fjernes med jevne mellomrom for at øret skal holde seg friskt. Vi napper ved behov. 

Pris: 100.- 

Hygienisk klipp

Noen hunder har behov for å få stusset pelsen under halen og rundt skrittet slik at avføring og urin ikke setter seg fast i pelsen. Armhulene kan også trimmes på en del raser for å unngå floker som skapes av friksjon når hunden beveger seg. Denne typen klipp må vanligvis gjøres oftere enn en fullstendig klipp av hunden. 

Pris: 100.-

Pote- og ansiktsklipp

Noen klipper kan trenge litt oppfølging mellom hver gang hele hunden klippes, f.eks. ansikt og labber på en puddel.

Pris: 150.- 

Dog-Points

Er du medlem vil du vil du tjene Dog-Points tilsvarende 5 % på alle tjenster du benytter deg av i vår hundesalong.

Book din time i dag!